Стол З-21

СТОЛИЦИ

Previous
Next

Спецификации

Стол З-21

Опција за промена на штоф и боја на ногарки

Ногарки: Масив/Бука

ЦЕНА:

4.550 ден

ИЗРАБОТКА


БОИ ЗА НОГАРКИ

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 35 дена

ДОСТАВА

100ден/км

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Стол З-10

СТОЛ З-17

СТОЛ З-15

0