Стол З-17

СТОЛИЦИ

Previous
Next

Димензии и спецификации

Стол З-17

Опција за промена на штоф и боја на ногарки

Ногарки: Масив/Бука

ЦЕНА:

2.950ден

ИЗРАБОТКА


БОИ ЗА НОГАРКИ

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 35 дена

ДОСТАВА

100ден/км

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Стол З-19

СТОЛ З-09

СТОЛ З-15

0