Стол З-11

СТОЛИЦИ

Previous
Next

Димензии и спецификации

Стол З-11

Опција за промена на штоф и боја на ногарки

Ногарки: Масив/Бука

ЦЕНА:

4.000ден

ИЗРАБОТКА


БОИ ЗА НОГАРКИ

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 35 дена

ДОСТАВА

100ден/км

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Стол З-15

СТОЛ З-17

СТОЛ З-19

0