We're OPEN! Mon-Sat 10:00 - 20:00

Флип-Флоп

Тросед Флип-Флоп (230х85)
Стандарден Штоф.

ден27.000 ден21.000

Време на изработка: 30 работни денови

 • Bombay Beige
 • Bombay Black
 • Bombay Brown
 • Bombay Coral
 • Bombay Corn
 • Bombay Denim
 • Bombay Grey
 • Bombay Ivory
 • Bombay Mint
 • Bombay Pastacio
 • Bombay Petrol
 • Bombay Pine
 • Bombay Red
 • Bombay Rose
 • Bombay Sand
 • Bombay Silver
 • Bombay Stone
Clear

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: 30-45 работни денови

ГАРАНЦИЈА

Гаранција до 3 години

ДОСТАВА

Достава низ цела Македонија