We're OPEN! Mon-Sat 10:00 - 20:00

Агол Софија

Агол Софија (290х210)

Опција за спуштање + простор за складирање
Димензии на лежај ( 160х190 )
Штоф: Водоодбивен материјал AMSTERDAM

ден38.900 ден35.200

Време на изработка: 30 работни денови

 • Amsterdam Avocado
 • Amsterdam Beige
 • Amsterdam Black
 • Amsterdam Blue
 • Amsterdam Brown
 • Amsterdam Cream
 • Amsterdam Denim
 • Amsterdam Green
 • Amsterdam Grey
 • Amsterdam Ivory
 • Amsterdam Mint
 • Amsterdam Mustard
 • Amsterdam Nougat
 • Amsterdam Pistacio
 • Amsterdam Powder
 • Amsterdam Silver
 • Amsterdam Terra
 • Amsterdam Turquoise
 • Amsterdam White
 • Amsterdam Wine
Clear

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: 30-45 работни денови

ГАРАНЦИЈА

Гаранција до 3 години

ДОСТАВА

Достава низ цела Македонија