Наддушек Мемори

Наддушеци

Previous
Next

Димензии и спецификации

Наддушек Мемори

50 атмосфери густина

Со навлака од природни влакна

Димензии за нарачка: 140х200х4, 160х200х4 и 180х200х4см

ЦЕНА:

140x200х4 -

160x200х4 -

180x200х4 -

4.000ден

5.000ден

6.000ден

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

100ден/км

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

ЛЕЖАЈ ЛОРД

140х200, 160х200 и 180х200

ДУШЕК КОМФОРТ

140х200х27, 160х200х27 и 180х200х27

ЛЕЖАЈ АРТ

140х200, 160х200 и 180х200

0