Клуб маса К-Омега

КЛУБ МАСИ

Димензии и спецификации

Клуб маса К-Омега

Опција за промена на боја на плотна и ногарки

Плотна: Медијапан

Ногарки: Масив/Бука

ДОСТАПНИ ГОЛЕМИНИ

Ф=80см и Ф=70см

14.000ден

ИЗРАБОТКА


БОИ ЗА ПЛОТНА И НОГАРКИ

Дизајнирајте ја вашата маса и направете уникатно парче мебел. Достапна во повеќе од 250 различни бои!

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

До 20км 100ден/км

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Клуб маса Индустриал 2

Ф-70

Клуб маса Индустриал 4

120х70

Клуб маса К-14

130х70

0