Клуб маса Индустриал 3

КЛУБ МАСИ

Димензии и спецификации

Клуб маса Индустриал 3

Опција за промена на боја на плотна

Плотна: Медијапан

Ногарки: Метал

ДОСТАПНИ ГОЛЕМИНИ

59 см -

8.500ден

ИЗРАБОТКА


БОИ ЗА ПЛОТНА

Дизајнирајте ја вашата маса и направете уникатно парче мебел. Достапна во повеќе од 250 различни бои!

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

100ден/км

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Клуб маса Хобит

100х60

Клуб маса Индустриал 2

Ф-70

Клуб маса К-14

130х70

0