We're OPEN! Mon-Sat 10:00 - 20:00

АГОЛ БАСТИА

290х170

СЕДЕЧКА ГАРНИТУРА

АГОЛ ПЕРЛА

290x175

СЕДЕЧКА ГАРНИТУРА

АГОЛ СОФИЈА

290х210

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ

АГОЛ МИМИ СОФТ

260х200

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ

АГОЛ ЛЕГО

240х165

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ​

АГОЛ СМАРТ

280x155

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ

Голем избор на бои и штофови!

Изберете го совршениот материјал за вашите потреби и стил на ентериер. Нашата палета располага со повеќе од 10 стандардни и водоодбивни штофови и повеќе од 200 бои кои ке го претворат производот во уникатно парче мебел.

ТРОСЕД МАРИЈА

235х100

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ

ТРОСЕД ЕЛЕГАНС

215х110

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ

ТРОСЕД ФЛИП ФЛОП

230х85

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ

ТРОСЕД БАСТИА

205х100

ДВОСЕД БАСТИА

185х100

ДВОСЕД ФЛИП ФЛОП

170х85

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ*

We're OPEN! Mon-Sat 10:00 - 20:00

ФОТЕЛЈА ФЛИП ФЛОП

100х85

ФОТЕЛЈА БАСТИА

100х100

ФОТЕЛЈА СОХО

70x68

ФОТЕЛЈА ПИ

70х70

ФОТЕЛЈА КОРОНА

80х70

ФОТЕЛЈА МЕРИЕН

100х90

We're OPEN! Mon-Sat 10:00 - 20:00

ТАБУРЕТКА ФЛИП ФЛОП

70х70

ТАБУРЕТКА ЗИПЕР

45х45

1+