Фотелја Рио

ФОТЕЛЈИ

Previous
Next

Димензии и спецификации

Ширина 80см

Длабочина 90см

Висина 87см

Полнење: PU пена

Конструкција од буково масивно дрво

Штоф по избор 100% polyester, water repellent, лесен за чистење и одржување

Ногарки масивно буково дрво со опција во 4 нијанси на лак

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

100ден/км

ГАРАНЦИЈА

Гаранција 1 година

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Фотелја Корона

80х70

Фоелја Бастиа

100х100

Фотелја Сохо

70х68

0