Фотелја ПИ

ФОТЕЛЈИ

Спецификации

Димензии: 70х70см

Полнење: ПУ Пена

Само експонати

9.900 ден

ИЗРАБОТКА

Фотелја ПИ

Фотелја со едноставен дизајн и максимално удобно седење. Седечкиот дел е составен од високо отпорна пена (ПУ). Големиот асортиман на штофови и бои ке ви овозможи да го направите правиот избор за вашиот простор да изгледа совршено.

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

100ден/км

ГАРАНЦИЈА

Гаранција 1 година

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Фотелја Корона

70х80

Фотелја Флип Флоп

100х85

Фотелја Сохо

70х68

0