Фотелја Бастиа

ФОТЕЛЈИ

Спецификации

Димензии 100х110см

Длабочина на седиште: 60см

Висина на седиште: 45см

Полнење: Super Soft HR пена

Ногарки: Метални

Опција за промена на штоф и боја​

20.000 ден

ИЗРАБОТКА

ФОТЕЛЈА БАСТИА

Уникатен дизајн на фотелја со седечки дел кој е составен од Super Soft HR пена која нуди екстра удобно и меко седење. Големиот асортиман на штофови и бои ке ви овозможи да го направите правиот избор за вашиот простор да изгледа совршено.

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

100ден/км

ГАРАНЦИЈА

Гаранција 3 години

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Фотелја Корона

80х70

Фотелја Флип Флоп

100х85

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ*

Фотелја Сохо

70х68

0