Мими Софт

АГОЛНИ ГАРНИТУРИ

Previous
Next

Спецификации

Димензии: 260х200см

Длабочина на седиште: 70см

Висина на седиште: 45см

Опција за спуштање

Димензии на лежај: 220х140см

Простор за складирање

Полнење: ПУ Пена

Опција за промена на агол, штоф и боја

39.800 ден

ИЗРАБОТКА


АГОЛ МИМИ СОФТ

Гарнитура која ви нуди комфорен простор за седење и спиење но и дополнителен простор за складирање. Едноставно се трансформира во удобен лежај за спиење. Седечкиот дел е составен од високо отпорна пена (ПУ). Големиот асортиман на штофови и бои ке ви овозможи да го направите правиот избор за вашиот простор да изгледа совршено.

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

До 20км 100ден/км 20 до 50км 2500ден 50 до 100км 3000ден Над 100км 4000ден

ГАРАНЦИЈА

Гаранција 1 година

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

АГОЛ СОФИЈА

290х210

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ

АГОЛ ЛЕГО

240х165

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ​

АГОЛ СМАРТ

280x155

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ

0