Трп. Маса Т-3

ТРПЕЗАРИСКИ МАСИ

Previous
Next

Димензии и спецификации

Трпезариска маса Т-3

Опција за промена на боја на плотна и ногарки

Опција за отварање

Плотна: Медијапан

Ногарки: Масив/Бука

ДОСТАПНИ ГОЛЕМИНИ

120x80+40 -

15.700ден

140x90+40 -

17.000ден

160x90+40 -

17.800ден

ИЗРАБОТКА


БОИ ЗА ПЛОТНА И НОГАРКИ

Големиот избор на бои за плотна и ногарки ви овозможува да ја изберете совршената комбинација за вашата трпезарија.

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 35 дена

ДОСТАВА

100ден/км

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Трп. Маса Т-5

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ

Трп. Маса Металум

160х90

Трп. Маса Анкона

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ

0