Трп. Маса Металум

ТРПЕЗАРИСКИ МАСИ

Previous
Next

Димензии и спецификации

Трпезариска маса Металум

Опција за промена на тон/бајц на плотна

Плотна: Фурниран Медијапан

Ногарки: Метални

ДОСТАПНИ ГОЛЕМИНИ

160x90

19.300ден

ИЗРАБОТКА


БОИ ЗА ПЛОТНА

Големиот избор на бои за плотна и ногарки ви овозможува да ја изберете совршената комбинација за вашата трпезарија.

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 35 дена

ДОСТАВА

100ден/км

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Трп. Маса Т-5

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ

Трп. Маса Малдив

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ

Трп. Маса Анкона

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ

0