Стол З-17

СТОЛИЦИ

Previous
Next

Димензии и спецификации

Стол З-17

Опција за промена на штоф и боја на ногарки

Ногарки: Масив/Бука

ЦЕНА:

2.700ден

ИЗРАБОТКА


БОИ ЗА НОГАРКИ

Големиот избор на бои за ногарки ви овозможува да ја изберете совршената комбинација за вашата трпезарија.

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

До 20км 100ден/км 20 до 50км 2500ден 50 до 100км 3000ден Над 100км 4000ден

ГАРАНЦИЈА

Гаранција до 3 години

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Стол З-19

СТОЛ З-09

СТОЛ З-15

0