Стол З-11

СТОЛИЦИ

Previous
Next

Димензии и спецификации

Стол З-09

Опција за промена на штоф и боја на ногарки

Ногарки: Масив/Бука

ЦЕНА:

3.500ден

ИЗРАБОТКА


БОИ ЗА НОГАРКИ

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

До 20км 100ден/км 20 до 50км 2500ден 50 до 100км 3000ден Над 100км 4000ден

ГАРАНЦИЈА

Гаранција до 3 години

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Стол З-15

СТОЛ З-18

СТОЛ З-19

0