We're OPEN! Mon-Sat 10:00 - 20:00

АГОЛ СМАРТ

280x155

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ

АГОЛ БАСТИА

290х170

СЕДЕЧКА ГАРНИТУРА

АГОЛ СОФИЈА

290х210

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ

АГОЛ МИМИ СОФТ

260х200

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ

АГОЛ ЛЕГО

235х155

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ​

Голем избор на бои и штофови!

Изберете го совршениот материјал за вашите потреби и стил на ентериер. Нашата палета располага со повеќе од 10 стандардни и водоодбивни штофови и повеќе од 200 бои кои ке го претворат производот во уникатно парче мебел.

ТРОСЕД МАРИЈА

235х100

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ

ТРОСЕД ЕЛЕГАНС

215х110

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ

ТРОСЕД ФЛИП ФЛОП

230х85

ОПЦИЈА ЗА СПУШТАЊЕ

We're OPEN! Mon-Sat 10:00 - 20:00

ФОТЕЛЈА ФЛИП ФЛОП

100х85

ФОТЕЛЈА КОРОНА

80х70

We're OPEN! Mon-Sat 10:00 - 20:00

ТАБУРЕТКА ФЛИП ФЛОП

70х70 / 10х70

ТАБУРЕТКА ЗИПЕР

280x155

1+