Лежај Лорд

ЛЕЖАИ

Димензии и спецификации

Лежај Лорд

Димензии за нарачка: 160х200см и 180х200см

Опција за промена на штоф и боја

ЦЕНА:

160x200 -

180x200 -

24.300ден

28.300ден

ИЗРАБОТКА

ЛЕЖАЈ ЛОРД

Големиот избор на бои и штофови ви овозможува да ја изберете совршената комбинација за вашата спална соба.

ИЗРАБОТКА

Време на изработка: до 30 дена

ДОСТАВА

100ден/км

СЛИЧНИ ПРОИЗВОДИ

Стол З-15

СТОЛ З-18

СТОЛ З-19

0